Καινούργια Ελαστικά | Ανταλλακτικά αξεσουάρ | Μεταχειρισμένα Ελαστικά | Ποιοί Είμαστε
106
page-template,page-template-tpl_single,page-template-tpl_single-php,page,page-id-106,,qode-title-hidden,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

12 Μαρ Ποιοί Είμαστε

who_we_are

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Για ασφαλή και ποιοτικά ελαστικά, για ξένοιαστα χιλιόμετρα πάντα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, με την εξυπηρέτηση που εσείς θέλετε.

Ασφάλεια

Όλα μας τα ελαστικά ελέγχονται σχολαστικά εξωτερικά και εσωτερικά ένα προς ένα ξεχωριστά, τόσο οπτικά όσο και με μηχανικά μέσα, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι επιφάνειές τους είναι άρτιες και δεν υπάρχουν ξένα σώματα, σκισίματα, ρωγμές και εξογκώματα. Ελέγχονται επίσης για ανισοπαχές πέλμα και για τις αντοχές τους σε υψηλές πιέσεις απαιτητικών συνθηκών οδήγησης έτσι ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Ποιότητα

Τα μεταχειρισμένα ελαστικά μας έχουν πρώτα χρησιμοποιηθεί στην βόρεια Ευρώπη όπου τόσο οι συνθήκες οδήγησης όσο και οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την διατήρηση της ποιότητάς τους σε πολύ υψηλά επίπεδα, κατάλληλα για ασφαλή χρήση.

Οικονομία

Στην SAFE ELASTIKO παρέχουμε ασφάλεια και ποιότητα για όλα τα οχήματα και σε όλους τους τύπους ελαστικών δίνοντας προτεραιότητα στις εξαιρετικά οικονομικές τιμές που είναι προσιτές για όλους.